thorne glutamin takviye için ürünler (2)

Aromatik Yağların Yaşlanması

Aromatik Yağların Yaşlanması

Peroksidasyon ve intra-moleküler reaksiyon Zeytinyağları zamanla bozulur. Bozulma, bitkisel yağların moleküler yapılarında meydana gelen kimyasal bir değişimdir. Aynı kimyasal mekanizmalar, uçucu yağlar üzerinde de etkili olur. Yağlarda doğal olarak çözünmüş oksijenin varlığı, bu kimyasal reaksiyonları başlatır. Reaksiyonlar, ışık, hava, sıcaklık dalgalanmaları veya çeşitli safsızlıkların varlığında hızlanır. Bu "yaşlanma" reaksiyon mekanizması iki aşamaya ayrılır: peroksidasyon ve intra-moleküler reaksiyonlar (veya yayılma aşaması). Bilimsel literatürde peroksidasyona dair birçok örnek bulunmaktadır. İşte uçucu yağlarda bolca bulunan linalol örneği. (Örnek: lavanta, lavandin, linalol thym, gül ağacı, adaçayı vb.) Bu şemada, linalol öncelikle bir peroksidasyona uğrar. Bu, yeni bir bileşik olan 7-dhidroperoksit-3,7-dimetil-okta-1,5-dien-3-ol üretir.
Hafıza için Takviye Edici Gıdalar - TELOSTIM MEMORY

Hafıza için Takviye Edici Gıdalar - TELOSTIM MEMORY

Hafızanın korunması ve bilişsel fonksiyonların sürdürülmesi için. Telostim, bitkiler ve besin maddeleri içeren bir takviye gıdadır. Dengeli ve çeşitli bir diyetle birlikte sağlıklı bir yaşam tarzı ile tüketilmesi önerilir. Küçük çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Kullanım önerisi: Sabah 1 kapsül veya doktor tavsiyesi üzerine 30 kapsül. Serin yerde saklayın. Bir kapsül için içerik: Sam-e (S-adenosil-L-metiyonin): 200mg, Bacopa: 60 mg, Astragalus: 100 mg, Çinko sitrat: 34mg, Sélénométhionine: 4mg, Magnezyum: 25 mg, Talk: 10 mg. Kapsül: Doğal asit dayanıklı bitkisel jelatin.